Ledige stillinger

Vi søker nå daglig leder for vårt første kontor som er under oppstart i Bergen. Verdens største eiendomsmeglerkjede etablerer seg nå i Bergen!

Vi er på jakt etter en sulten og dyktig eiendomsmegler med ambisjoner om å lede et meglerkontor i Bergen. Er du en dyktig selger som også kan hjelpe og utvikle dine kollegaer til å nå sine mål? Trigges du av å bygge sterke team av individualister som lykkes sammen? Er du proaktiv, systematisk, tillitsvekkende og initiativrik kan du være den rette for oss. Vi har store ambisjoner, og nå har du mulighet til å være med på å bygge opp Bergens nye meglerkjede fra starten av.

RE/MAX Norge søker eiendomsmeglere for sitt første kontor i Bergen. Verdens største eiendomsmeglerkjede etablerer seg nå blant annet i Bergen!

Vi søker målbevisste personer som har ambisjoner og motivasjon til å oppnå gode resultater. Individualister som vet at lagspill er veien til suksess. Er du proaktiv, systematisk, tillitsvekkende og initiativrik kan du være den rette. Vi har store ambisjoner, og nå har du mulighet til å være med på å bygge opp Bergens nye meglerkjede fra starten av.

RE/MAX Norge søker eiendomsmeglere til et av sine kontorer i Follo området.

Verdens største eiendomsmeglerkjede etablerer seg nå blant annet i Follo området!

Til et av våre nye kontorer i Follo søker vi målbevisste personer som har ambisjoner og motivasjon til å oppnå gode resultater. Individualister som vet at lagspill er veien til suksess. Er du proaktiv, systematisk, tillitsvekkende og initiativrik kan du være den rette.

RE/MAX Norge sine kontorer gir helt unike muligheter innen megling for privat boliger, næring og utleie. Vårt brand vil bringe deg nye muligheter og kunder.