Fasade
Fasade
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Hall 1. etg.
Hall 1. etg.
Hall 1. etg.
Hall 1. etg.
Spisestue
Spisestue
Kjokken
Kjokken
Kjokken
Kjokken
Kontor/soverom 1. etg.
Kontor/soverom 1. etg.
Soverom 1. etg.
Soverom 1. etg.
Bad
Bad
Bad
Bad
Hall 2. etg.
Hall 2. etg.
Soverom 2. etg.
Soverom 2. etg.
Soverom 2. etg.
Soverom 2. etg.
Soverom 2. etg.
Soverom 2. etg.
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Plantegning 1. etasje møblert
Plantegning 1. etasje møblert
Plantegning 1. etasje
Plantegning 1. etasje
Plantegning 2. etasje møblert
Plantegning 2. etasje møblert
Plantegning 2. etasje
Plantegning 2. etasje
Plantegning kjeller
Plantegning kjeller
Plantegning kjeller
Plantegning kjeller

Østfold
Vannverksveien 55

Prisantydning
Kr 3 200 000

Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Byggeår 1959
Soverom 4
P-rom / BRA 154 / 205m²
Tomteareal 818m² (Festet tomt)
Energimerke Selger har ikke energimerket boligen

Velkommen til Vannverksveien 55

Eiendommen ligger vestvendt og solrikt med utsikt i et meget populært boligområde på Kurland.Gangavstand til skole, barnehage, butikker og idrettsanlegg.Det er også kort gangavstand til Sarpsborg sentrum med alle fasiliteter, jernbanestasjon og busstasjon.Sarpsborg marka som er like ved har flotte turmuligheter, blant annet 5 km lysløype.Kort vei også til sykehuset på Kalnes og Grålum med badeland og Inspiria Science Center.

Eneboligen har behov for modernisering og oppgradering. Boligen er romslig og har et stort potensiale for den rette kjøperen.

Areal og innhold

Boligen går over 2 plan, samt kjeller og inneholder:

1. etasje: Vindfang, trapperom, hall, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom, 2 soverom, bad/wc og eget toalettrom.

2. etasje: Trappegang, 2 soverom og loft.

Kjeller: Trappegang, fyrrom, boder og garasje.

Garasje.

Totalt bruttoareal: 232 m2
Totalt bruksareal: 205 m2
Totalt primærrom: 154 m2

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 05.11.18 utført av Terje Westby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Tomt

Tomten er kupert og mye av tomten er naturtomt. Det er integrerte uteområder og opparbeidet med gressplen og prydbusker. Gårdsplassen er asfaltert.

818 kvm festet tomt.
Grunneier er Sarpsborg kommune.
Festeavgiften er kr. 901,- pr. år.
Festeavgiften skal reguleres i 2019.
Det er mulighet for innløsing av festetomten.

Festekontrakten ligger vedlagt i prospekt. Megler besitter kopi av denne.

Byggemåte

Fjellgrunn. Sålefundamenter av betong. Ringmur er oppført i betong med sparestein på betongsåler. Støp kjellergulv i utsprengt og innredet del. Forøvrig blindkjeller. Utvendige vegger er oppsatt i bindingsverk fra byggeåret. Utvendig trekledning er overflatebehandlet. Boligen har vinduer med karmer og rammer i tre og enkle glass med varevinduer. Sperretak av tre. Yttertak ble skiftet i ca. 2001. Det er benyttet betongtakstein. For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport fra Terje Westby.

Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse

Finnes ikke hos Sarpsborg kommune.

Standard

En enebolig med behov for modernisering og oppgradering.
Boligen er romslig og har et stort potensiale for den rette kjøperen.
I hovedetasjen ligger det et romslig kjøkken med eldre kjøkkeninnredning. På kjøkkenet er det god plass for en hyggelig spiseplass. Fra kjøkkenet er det det inngang til et praktisk vaskerom. Videre er det inngang til stuen fra kjøkkenet.
Stuen er stor og hyggelig, med masse lysinnslipp fra de store vinduene. I stuen står det både en peis og en vedovn. Fra stuen er det også utgang til en solrik vestvendt veranda.
Det ligger 2 soverom i hovedetasjen samt ett bad. Badet innehar et dusjkabinett, enkel servant og toalett.
I 2. etasje ligger det 2 store soverom, samt en mellomgang med mye skap og god lagringsplass. Videre er det inngang til et romslig loft med gode lagringsmuligheter.
Mellom hovedetasjen og 2. etasje er ligger det et separat toalettrom.
I kjelleretasjen ligger det flere boder for lagring samt et teknisk rom med direkte utgang til gårdsplassen og til garasjen.

Det er i all hovedsak parkett, fliser, vinyl, tregulv og teppe på gulv. Tapet, malte plater, fliser og trepanel på vegger. Malt strukket tak og trepanel i himlinger.

Hvitevarer bortsett fra integrerte medfølger ikke.

Oppvarming

Oppvarming med oljefyrt sentralvarme. Det er både peis og vedovn i stuen.

Eier har ikke energimerket eiendommen, og interessentene må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

Energimerke

Alle eiendommer som selges/leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket eiendommen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

Beliggenhet

Eiendommen ligger vestvendt og solrikt med utsikt i et meget populært boligområde på Kurland.
Gangavstand til skole, barnehage, butikker og idrettsanlegg.
Det er også kort gangavstand til Sarpsborg sentrum med alle fasiliteter, jernbanestasjon og busstasjon.
Sarpsborg marka som er like ved har flotte turmuligheter, blant annet 5 km lysløype.
Kort vei også til sykehuset på Kalnes og Grålum med badeland og Inspiria Science Center.

Adkomst

Fra Sarpsborg sentrum og sykehuskrysset følger man hovedveien mot Kurland. Ta til høyre ved Coop Prix Ekstra og følg Kurlandveien nordover. Følg veien et stykke og boligen ligger da på høyre side. Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Det er 2 garasjer på eiendommen, hvorav den ene ligger integrert til boligen. Det er også flere biloppstillingsplasser på eiendommen.

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet.

Reguleringsforhold

Uregulert område.
Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg godt kjent med dette. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Sarpsborg kommune.

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter utgjør kr. 14 146,- pr. år. Gjelder pr. 2018. I beløpet inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, festeavgift og eiendomsskatt.

Det er vannmåler på eiendommen. Oppgitte sum for kommunale avgifter vil derfor variere avhengig av forbruk. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr. 844 189,- i følge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig eller utleie) vil sekundær formuesverdi være kr. 3 039 080,-

Prisantydning inkludert omkostninger

3 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-))
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
92 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 292 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsvilkår

Kjøpesum inkludert omkostninger må være innbetalt og disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse. I tillegg må eventuelle pantedokumenter tilknyttet lån som skal tinglyses være mottatt innen samme frist.

Overtagelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtagelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven og innebærer at Protector vil behandle en eventuell reklamasjon på vegne av selger. Selgers egenerklæring er inntatt i salgsoppgaven og interessenter bør sette seg inn i dokumentet før bud inngis. Kopi av forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring hos HELP. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med ved salg av bolig og fritidsbolig. Norges Eiendomsmeglerforbunds standardliste over løsøre og tilbehør som følger med ved boligsalg legges til grunn dersom ikke noe annet fremgår av salgsoppgaven.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å foreta kundekontroll av både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglerforetakets vederlag

Kr. 30 000,- + omkostninger

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne?
Kontakt oss!

Takk for din interesse!

Du hører fra oss så snart som mulig

Sist oppdatert: 14.02.2019 11:01. Saksnr. 16-19-0015

empty