Velkommen til visning i Slettheiveien 57 - presentert av Geir Flaa Johansen for REMAX

Velkommen til visning i Slettheiveien 57 - presentert av Geir Flaa Johansen for REMAX

Leilighet

P-rom

42 m²

Byggeår

1972

Prisantydning

1 050 000

Velkommen til Slettheiveien 57 A

Pen og populær 1-roms eierleilighet med garasje og solrik terrasse på toppen av Tinnheia. Busstopp like utenfor leiligheten med hyppige avganger til sentrum. Velkommen til visning!

Fakta om boligen

Adresse
Slettheiveien 57 A

Område
Kr.Sand-Slettheia

Prisantydning
kr. 1 050 000

Eierform
Eierseksjon

Andel fellesgjeld
kr. 71 241

Boligtype
Leilighet

Totalpris
kr. 1 121 241

Byggeår
1972

Felleskostnader
kr. 1 870 pr. mnd.

P-rom / BRA
42m² / 45m²

Energimerke
F Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommen

Adresse

Slettheiveien 57 A, 4626 Kristiansand s

Eiendomsbetegnelse

Gårdsnr: 14 Bruksnr: 1056 Seksjonsnr: 10 i Kristiansand kommune.

Areal og innhold

Totalt primærrom: 42 kvm
Totalt bruksareal: 45 kvm
Totalt bruttoareal: 49 kvm

Primærrom: Bad/ vaskerom, gang, kjøkken og stue.
Sekundærrom: Bod.

De oppgitte arealene er hentet fra rapport datert 10.04.2018 utført av M2 takst v/ Andreas Natvig. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Godkjente tegninger mottatt fra kommunen samsvarer ikke med dagens planløsning. Mindre avvik.

Tomt

5443 kvm. Fellestomt

Byggeår

1972

Byggemåte

Betong/ Mur. Trevinduer og balkongdør av tre med isolerglass, etasjeskiller i betong. Rapporten er inntatt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 6 januar 1975. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Standard

1.etg.: Gang med integrert garderobeskap. Lyst og pent bad med wc, vask, innredning og dusjhjørne. Romslig stue med utgang solrik vestvendt terrasse. Kjøkken med lys delikat innredning. Bod. 1 utvendig bod.

Konklusjon tilstand hentet fra tilstandsrapport bolig 10.04.2018. Leilighet bygget 1972. Etablert område og sameie, like ved skole og mange andre gode kvaliteter. Leiligheten fremstår modernisert med nyere baderom og kjøkkeninnredning. Inngangsdør av ny årgang, og balkongdør fra 1995. Av bygningsmessige avvik nevnes stikkordsmessig: - vinduer med isolerglass, fra byggeår. 2 punkterte vinduer.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut, men iht. sameiets vedtekter må leier godkjennes av styret. Styret kan kun nekte godkjenning dersom det foreligger en saklig grunn, jf. eierseksjonsloven § 24, 3. ledd.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabel i gulv på badet. Dersom rom ikke har vegg- eller annen fastmonterte varmekilder på visningen vil dette heller ikke følge med på overtagelsen.

Energimerke

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Det er dugnadsplikt i sameiet.
Det skal søkes til styret om dyrehold.

Konsesjon

Denne type eiendom er ikke underlagt regler om konsesjon og odel

Området

Beliggenhet

Leiligheten ligger i 1.etasje i lavblokk på toppen av Slettheia. Ca. 6 km til Kristiansand sentrum. Det er meget gode bussforbindelser både til Vågsbygd (Amfi-senteret) og til Kristiansand sentrum med opptil 4 avganger i timen. Barnehage, skole og idrettsplass ligger i umiddelbar nærhet til boligområdet, og det er kort vei til flotte turområder.

Adkomst

Kjør til toppen av Slettheia. Lavblokken er godt nummerert. Se forøvrig kart i finn-annonsen. Det vil bli skiltet med Remax/A1Eiendom visningsskilt til fellesvisning!

Parkering

Det tilhører garasje i rekke, merket 57-U-K.

Barnehager og skoler

Se vedlagte nabolagsprofil.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Reguleringsforhold

Området er regulert til bolig iht. til reguleringsplan for Slettheia VI datert 10.12.1969 plan nr. 211 og 275 med tilhørende reguleringsbestemmelser stadfestet 06.08.1974. Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Informasjon om sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Slettheiveien 57. Sameiet består av 40 leiligheter.
Leilighetens sameiebrøk er 151/10000
Forretningsfører er Irevisjon

Det er planer om å renovere felles garasjeanlegg, dette er foreløpig ikke vedtatt. Dette kan føre til økte felleskostnader.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret. Godkjenning kan for øvrig kun nektes dersom det foreligger en saklig grunn. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper likevel gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi kjøper oppmerksom på at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie. Det følger av vedtektene at juridiske personer ikke kan kjøpe seksjoner i sameiet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgifter: Kr. 1 870,- pr. mnd.
Fellesutgifter inkluderer: renter/ avdrag felleslån, driftsutgifter bla. annet felles bygningsforsikring, renovasjon og dugnad.

Det må i tillegg påregnes kostnader til bla. strøm, tv, internett og forsikring. Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Offentlige avgifter: Kr. 4 663 pr. år
Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt, fastavgift vann og avløp samt beregnet forbruksavgift vann og avløp.

Formuesverdi

Primærbolig: 411 672,-
Sekundærbolig: 1 317 349,-
Pr. 31.12.162016

Andel fellesgjeld

kr. 71 241

Tinglyste heftelser og rettigheter

Kjøpers banks pantedokument vil få prioritet etter ovennevnte heftelser.
Seksjonen har andel i realsameiet i gnr 14/ bnr 1058/ snr 41 , gnr 14/ bnr 1059/ snr 41, gnr 14/ bnr 113.

Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for krav som følger av sameieforholdet etter eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Prisantydning inkludert omkostninger

1 050 000,- (Prisantydning)
71 241,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
1 121 241,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28 020,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 1 121 241,-))
--------------------------------------------------------
36 342,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 157 583,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Øvrige forhold

Overtagelse

Etter avtale med selger. Ved ønske om overtagelsesdato må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Eiendommen selges «som den er» og overtas av kjøper slik den fremstår på visning, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. I tillegg oppfordrer vi interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann. Forhold som er eller burde ha vært oppdaget på visning vil normalt ikke være en mangel. Dette kan gjelde også der feilen ikke er beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget av eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring hos HELP. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel.

Boligkjøperforsikring må tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller se www.help.no.

Det gjøres oppmerksom på at RE/MAX mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikringen.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak er forpliktet til å foreta kundekontroll av både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Personopplysningsloven

Vi gjør oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Visninger

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Sist oppdatert: 18.04.2018 10:52. Saksnr. 72-18-0010
Geir Flaa Johansen

Trenger du vurdering av egen bolig før du kan by på denne? Kontakt oss!