Prosjektkoordinator

Til RE/MAX sitt hovedkontor i Oslo søker vi prosjektkoordinator

Arbeidssted: Oslo, Akersgata 47

Nå har du muligheten til å være med på etableringen av merkevaren til verdens største eiendomsmeglerkjede her i Norge!

Vi er midt oppi en spennende utvikling og står overfor etableringen av flere RE/MAX-kontorer over hele landet. Til det trenger vi en dyktig og engasjert lagspiller – er det deg?

Hva skal du jobbe med hos oss?
Som franchisegiver og hovedkontor leverer RE/MAX alt et eiendomsmeglingskontor trenger for etablering og drift, og det er her du vil ha din viktigste rolle. Du vil være ansvarlig for on-boarding og opplæring av nye kontor, it-leveranser og oppfølging av leverandører.

Andre viktige ansvarsområder for deg vil være å delta i utviklingen og implementering av nye teknologiske løsninger som vil skape en mer effektiv meglerhverdag og en bedre brukeropplevelse for våre kunder. Du vil ha mye kontakt med meglerforetakene for å avdekke behov, leverandørkontakt for utvikling samt opplæring av eiendomsmeglerne som skal ta systemene i bruk.

Du vil også jobbe mot eiendomsmeglerforetakene, både som rådgiver og for å sikre mest mulig effektivitet og kvalitet ute på kontorene.

Hvem er du?
Vi tror at du har erfaring fra eiendomsmeglingsbransjen og er interessert og oppdatert på teknologi og digital utvikling. Du er engasjert, tillitsvekkende, beslutningsdyktig og legger listen høyt for egne og andres leveranser. Du evner å tenke nytt og er ikke redd for en utfordring.

Arbeidsoppgavene vil være varierte og du bør kunne omstille deg raskt, være strukturert og alltid være klar for nye utfordringer. Trivselen er på topp når du sørger for at både våre eiendomsmeglere og deres kunder får en skikkelig wow-opplevelse i møte med RE/MAX.

Hvem er vi?
Hos oss blir du en del av en skikkelig blid og dyktig gjeng, som med entusiasme og optimisme brenner for å tilby eiendomsmeglerne en helt ny opplevelse innen eiendomsmegling. Derfor utvikler vi nye konsepter, jobber smart og står på for at eiendomsmeglerne skal ha en mest mulig effektiv hverdag og at kundene skal oppleve en stressfri bolighandel.

Du kan forvente at du:
• Blir satset på fra første arbeidsdag
• Gode muligheter for faglig utvikling
• Vil bli en viktig brikke i å bygge opp en sterk internasjonal merkevare i vekst
• Samhold, familietilhørighet og vinnerkultur
• Konkurransedyktige betingelser
• Fast stilling


Er du interessert i stillingen?
Send en søknad og CV til office@remax.no, eller ring Adm. dir. Marianne Sodeland på 928 22 791 for en hyggelig prat.

Søknadsfrist: 10. februar
Tiltredelse: Så snart som mulig

 

Om RE/MAX:

Med en historie som strekker seg tilbake mer enn 45 år og med mer enn 123 000 meglere i over 120 land er RE/MAX verdens største eiendomsmeglerkjede. Nå er vi godt i gang med etableringen i Norge. En lite differensiert bransje gir enorme muligheter for å ta en posisjon som en kjede med fokus på verdiskapende aktiviteter og kundeoppfølging. I 2019 har vi som mål å etablere oss over hele landet. Dette skal vi klare gjennom å tilby gode verktøy for salgsoppfølging og coaching, og ny teknologi, som vil gi både meglere og kunder en mer effektiv, engasjert og lønnsom salgsprosess.