himmel 130

Vi ønsker Diana velkommen til RE/MAX

Vi har tatt boligpraten med den ferskeste nyansatte hos RE/MAX: Diana Rameti. Vi er virkelig glade for at hun har valgt oss, og i ukens boligprat ønsker vi henne velkommen og blir litt bedre kjent.

 

Fortell litt om din bakgrunn

Jeg begynte som eiendomsmegler i 2007 og har siden den gang hatt flere roller innenfor flere eiendomsmeglerkjeder.  Min brede erfaring innenfor bransjen har gitt meg en unik innsikt i hva som fungerer og ikke. 

Jeg har erfart at det å være proaktiv, ta kontakt og møte boligselgere- og kjøpere, gir resultater.  Erfaringene jeg har med meg, gleder jeg meg til å ta i bruk i RE/MAX. 

 

Hvorfor falt valget på RE/MAX?

Jeg er ikke i tvil om at RE/MAX vil vokse og lykkes i Norge. Min overbevisning skyldes deres arbeidsmetode. I RE/MAX ser man ikke på en kunde som et salg, men en som står ovenfor en stor og viktig endring i livet. Boligselgeren trenger støtte, trygghet og hjelp gjennom salgsprosessen. Boligkjøperen skal kjøpe et hjem og trenger god informasjon og ærlighet for å være sikker på at valget er riktig. RE/MAX gir det store ekstra for boligkjøper — og selger — for at de skal føle trygghet gjennom hele prosessen. Dette er verdier jeg har sett etter, og det var dette som solgte meg.


Det hjelper selvsagt også at RE/MAX er verdens største aktør innenfor eiendomsmegling. Deres størrelse og vekst er et kvalitetsstempel i seg selv.

 

Hva gleder du deg mest til?

Det kribler i magen når jeg tenker på tiden fremover. Nå har jeg så vidt begynt og jeg føler allerede en stolthet for RE/MAX og hva vi kan få til sammen. Jeg brenner for rollen min som eiendomsmegler, og det å kunne få jobbe mot en visjon og et engasjement for kunden som jeg mener er det eneste rette, gjør at jeg gleder meg enda mer.
Det er også spennende og positivt å få komme forholdsvis tidlig inn på kontoret til RE/MAX i Ski. Dette skaper muligheter til å gjøre ting annerledes samtidig som jeg får kommet med ideer og ta i bruk nye, smarte løsninger.

 

Hva kjennetegner en god eiendomsmegler?

Viktige nøkkelverdier hos en god eiendomsmegler er å skape tillitt, vise engasjement, ha lokalkunnskap og følge opp kunde — også etter salg/kjøp. Alle som skal selge bolig er opptatt av å få mest mulig for boligen. Derfor kan en god megler sørge for å få best mulig pris ut av en budrunde.


En god megler må kunne forstå boligselgerens mange følelser og bekymring rundt det å selge boligen. For boligkjøperen må megler kunne være en god hjelper og være trygg i sitt fag — for å gi korrekt informasjon. Kunden trenger forståelse og ærlighet fra en stødig part. På den måten kan megleren sørge for en stressfri prosess for begge parter.


Hver situasjon og hver bolig er ulik, og her må megler ta seg tid til å sette seg inn i den enkelte situasjonen. Evnen til å tenke annerledes, men også kreativt, for hvert salg er viktig. Noen boliger tar seg godt ut som det er, mens andre kan trenge litt styling – som igjen RE/MAX bistår med.

 

 

 

Diana Rameti
Eiendomsmegler MNEF

T: +47 452 19 031

RE/MAX Norge